Meubelatelier PR8 voelt zich thuis bij RODI!
Meubelatelier PR8 voelt zich thuis bij RODI!

Meubelatelier PR8 voelt zich thuis bij RODI

advertenties

Delft - Charlie van Leeuwen en Wouter Valkenburg van Meubelatelier PR8 zijn dik tevreden over RODI reclame & belettering. Met de door het team van RODI nieuw bestickerde aanhanger kunnen zij bij hun klanten voor de dag komen!

Meubelatelier PR8 is een jong bedrijf dat is opgericht door Charlie van Leeuwen en Wouter Valkenburg. Beiden hebben ze een andere achtergrond, maar in één ding hebben ze elkaar beslist gevonden: het maken van mooie meubels.

Detail en vakmanschap
Meubels met oog voor detail en vakmanschap. Want Charlie en Wouter zijn allebei technisch onderlegd en hebben een creatieve geest. Ze ontwerpen en maken hun eigen meubels en accessoires, maar zoeken ook naar creatieve oplossingen voor de ruimte waar het meubel komt te staan. Naast het ontwerpen van meubels houden zij zich dan ook bezig met winkel- en kantoorinrichting. Vanwege hun diverse achtergrond zijn Charlie en Wouter bekend met vele materialen, technieken en de (on)mogelijkheden. Met Meubelatelier PR8 willen de mannen met goed materiaal solide meubels afleveren waarbij uw wens centraal staat.

Creatief meedenken
In creatief opzicht passen ze beslist bij RODI: "Ik ken het bedrijf al heel lang", vertelt Charlie van Leeuwen. "In het verleden heb ik ook bedrijfskleding laten bedrukken. Nu wilde ik onze aanhanger van een logo voorzien. Het mooie is dat het team van RODI dan ook echt met je meedenkt en zo samen met ons tot een prima resultaat is gekomen. Wij hebben natuurlijk niet voortdurend de diensten van RODI nodig, maar àls dat zo is, dan stáán ze er ook! En dat geldt voor ons ook! Meer info: www.meubelatelierpr8.nl. Meubelatelier PR8 is te vinden aan de Zuideindseweg 69 in
Delfgauw. Rodi is uiteraard te vinden aan de Energieweg 3.