Helderziende Heler Rianne Collignon met haar 100% Positiviteit Orakel. (Foto: PR)
Helderziende Heler Rianne Collignon met haar 100% Positiviteit Orakel. (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Bereik je doelen bij Hart en Ziel

advertenties

"Heel vaak hoor ik van mensen dat ze achteraf gezien liever eerder waren gekomen." vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon, "Ik zeg altijd dat je een sessie boekt wanneer je er aan toe bent".

Natuurlijk willen we allemaal graag onze doelen bereiken, maar vaak zitten we onszelf in de weg. We willen het te graag alleen doen of durven soms niet eens te dromen over verbetering. Mijn gaves zorgen ervoor dat jij niets hoeft te doen, want die zorgen ervoor de krachtige helende energie die nodig is voor jouw transformatie gaat stromen en je ontvangt de intuïtieve kennis die je nodig hebt om nieuwe stappen te zetten. Niet voor niets vinden veel cliënten dat er een wonder is gebeurd.

Intuïtieve Training
Wil je zelf ook leren om makkelijker gezonde keuzes te maken en sneller een foute koers te wijzigen? Op 8 februari start de Intuïtieve Training waarin je in 8 avonden Readings leert geven met het 100% Positiviteit Orakel en jouw intuïtie op een plezierige manier traint in een kleine groep. Neem gerust contact op via 06-10521351 tussen 19.00-20.00 op werkdagen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief of like de Facebookpagina.