Het verkooptrio van KIA Autohaag Zeeuw Delft, met van links naar rechts Maurice, Tim en Peter.
Het verkooptrio van KIA Autohaag Zeeuw Delft, met van links naar rechts Maurice, Tim en Peter.

Bij KIA Autohaag Zeeuw Delft raken ze óók maar niet uitgelachen

advertenties

DELFT – Bij KIA Autohaag Zeeuw Delft vindt tot en met het einde van het jaar het festival 'Laat me (niet) lachen' plaats, met serieus veel voordeel!
In geld uitgedrukt bedraagt dat voordeel tot wel 3.500 euro.

Het festival is, net zoals bij Autohaag Zeeuw in Delfgauw, helemaal opgehangen aan comedy. Niemand minder dan Howard Komproe is het gezicht van de mediacampagne. KIA Autohaag Zeeuw en comedy, dat moet een gelukkige combinatie zijn. "De eerste vijftig kopers van een nieuwe KIA ontvangen dan ook twee kaarten voor een show van deze comedian", zegt vestigingsmanager Maurice Schook.
"Wil je eerst een beetje in de stemming komen voordat je zo'n grote uitgave doet? Ga dan naar onze website en bekijk diverse comedy-video's van de collega's met Howard."

Veel te kiezen
De najaarsaanbieding van KIA Autohaag Zeeuw is op deze manier in een wel heel leuke comedy-jas gestoken. En er is inderdaad ook ontzettend veel te kiezen. Een greep uit de acties laat wel zien hoe groot het voordeel kan zijn. De KIA Picanto kost rijklaar 11.495 euro en dat is 1.395 euro voordeel. De KIA Niro kost rijklaar 24.800 euro. En helemaal nieuw in de showroom is de KIA Stonic, met een introductievoordeel oplopend tot 1.500 euro. "En daar hoort ook een gratis brandstofpas bij ter waarde van 500 euro", aldus Schook. "Behalve deze modellen hebben we nog veel meer voordeelmodellen. En hierbij geldt: op is ook echt op."

Private Lease
Bij KIA Autohaag Zeeuw is Private Lease ook een goede mogelijkheid. Zorgeloos rijden met een vast maandbedrag waar alle kosten in opgenomen zijn. "Alleen het tanken hoef je dan zelf te betalen en je rijdt al een KIA vanaf 189 euro per maand."
Dat dit allemaal echt geen grap is, dat maakt de actie op de website wel duidelijk. Een auto aanschaffen blijkt zelfs niet eens echt nodig om tòch voor twee comedy-vrijkaarten in aanmerking te komen. Ga naar autohaagzeeuw.nl/kia, bekijk alle comedy-video's. Laat je inspireren en stuur zelf ook een grap in. "Ook daarmee maak je namelijk kans op twee toegangskaarten voor een show van Howard Komproe."

Serieus veel voordeel
'Laat me (niet) lachen', met serieus veel voordeel bij KIA Autohaag Zeeuw. Zorg dat je niet te laat bent en profiteer van dat lachwekkend grote voordeel tot wel 3.500 euro! De verkoopadviseurs Peter, Tim en Maurice van dit bekende autobedrijf geven u graag meer informatie. "Wij zijn niet voor niets de officiële KIA-dealer voor de regio Delft, Pijnacker, Nootdorp en Schipluiden", aldus de vestigingsmanager.

KIA Autohaag Zeeuw Delft
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.autohaagzeeuw.nl/kia