Danny Snaauw op één van de vele banken uit het thema Green House.
Danny Snaauw op één van de vele banken uit het thema Green House.

KARWEI en 'Eigen Huis & Tuin': een sterke tv-combinatie

advertenties

Wie kent niet de bekende Indonesische stoelen die zo populair waren in de jaren zeventig? De comfortabele stoelen gemaakt van rotan, bamboe en allerlei andere rietsoorten. In het thema Green House van KARWEI Delfgauw aan de Importweg 2 op bedrijventerrein Ruyven is die Indonesische sfeer weer helemaal terug.

Het assortiment (tuin)meubelen is werkelijk fenomenaal. "Het bestaat uit een uitgebreide lijn meubelen met hout, riet en ander moois", vertelt bouwmarktmanager Danny Snaauw enthousiast.
"Niet alleen meubelen, maar ook lampen kunnen in rotan of bamboe-stijl vormgegeven zijn. Ook andere kenmerkende onderdelen uit jaren zeventig interieurs zijn helemaal terug van weg geweest. Met best wat kamerplanten, maar er is bijvoorbeeld ook een hele behanglijn met plantenmotieven en er is fotobehang. Verder hebben we zelfs kurkbehang, zoals je in die jaren ook veel zag. In elk geval veel warme materialen, wat veel mensen zal aanspreken nu het weer herfst is."
Daarnaast omvat het thema Green House van KARWEI Delfgauw ook een heleboel leuke gadgets. De wekpotten met minituintjes lopen volgens Snaauw heel goed. "En wat te denken van een rolgordijn met een vingerplant en vele andere fauna uit het Tropisch Regenwoud."
'Join the club' bij KARWEI Delfgauw, wil hij maar zeggen, want daar is het aanbod trendy en leuk.
Met de andere woonthema's Cosy Cabin, Artist Home en City Lost verandert KARWEI Delfgauw steeds meer van bouwmarkt naar woonwinkel. Al langer was er een samenwerking met het magazine VT Wonen en inmiddels is ook bekend gemaakt dat KARWEI de nieuwe sponsor is van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin. "Op zaterdag prime time, met 600.000 kijkers per uitzending", aldus een trotse bouwmarktmanager. "Dat kan niet beter!"
Meer weten? Bel naar 015 - 251 21 21 of kijk op de website www.karwei.nl/delfgauw.