Henk van Vliet voor het gebouw van Van Vliet Temmink Bouwprojekten
Henk van Vliet voor het gebouw van Van Vliet Temmink Bouwprojekten

Van Vliet-Temmink Bouwprojekten BV wil groeien

advertenties

DEN HOORN - Van Vliet-Temmink Bouwprojekten BV aan de Harnaskade 14A in Den Hoorn wil uitbreiden en is daarom op zoek naar timmerlieden.

Aannemersbedrijf Henk van Vliet uit Den Hoorn zette een aantal jaren geleden de stap om samen te gaan met Temmink Bouwprojekten BV uit Deventer. Zo ontstond Van Vliet-Temmink Bouwprojekten BV. Om zijn opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen bedienen, zocht het Deventer bedrijf een goede aannemer in deze regio, die thuis is in alle werkzaamheden.
De vestiging in Den Hoorn is vooral gespecialiseerd in burger- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie, maar de klant kan er ook terecht voorbouwklussen en -materialen. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel, dakopbouw of aanbouw aan een woning. Van Vliet-Temmink Bouwprojekten BV heeft alles in eigen beheer. Van vergunning tot het opleveren en alles wat er tussen zit. Van Vliet: "Ons credo is altijd geweest: zeggen is doen en afspraak is afspraak. En natuurlijk ook: gaat niet bestaat niet."
Kort samengevat: gedegen ervaring in de bouwsector, optimale zorg voor elke opdracht, deskundig advies, snelle planvoorbereiding, ontwerp- en kostenanalyse en een vakkundige bouwuitvoering. Het bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant en is VCA-gecertificeerd. Telefoon: (015) 2618883. Internet: www.vanvliet-temmink.nl.