Afbeelding

Topscore voor Björnd Makelaardij bij laatste Open Huis

advertenties

DELFT – Het Open Huis is voor het kantoor Björnd Makelaardij succesvol verlopen. Naar aanleiding van de bezichtigingen tijdens deze open dag, heeft het verkoopteam veel huizen kunnen verkopen.

Van Björnd Makelaardij aan de Oude Delft 103 (hoek Binnenwatersloot) waren vorig weekend weer heel wat panden opengesteld voor een vrijblijvende bezichtiging. Naar aanleiding hiervan kwamen er in veel gevallen een of meerdere biedingen.

Scorende makelaar
"Inmiddels is bijna 50 procent van het aanbod tijdens het Open Huis verkocht", zegt Bart. "Dat hebben we binnen een week voor elkaar gekregen en dat is echt top. De score is voor ons nog nooit zo goed geweest."
Björnd Makelaardij is een goed scorende makelaar. Wilt u het landelijke NVM Open Huis niet afwachten? Dan zit u bij Björnd Makelaardij goed, want dit kantoor organiseert twee keer per maand een eigen Open Huis

Altijd een oplossing
"Voor de serieus geïnteresseerde woningzoeker vinden we altijd een oplossing", zegt Rens. "Maar ook voor de verkopende partij zijn wij de aangewezen gesprekspartner. Ook uw woning succesvol verkopen? Schakel dan Björnd Makelaardij in."

Informatie via telefoon:
(015) 213 51 39 of Internet: www.bjornd.nl.