Piet Mensert en zijn medewerkers met de zojuist behaalde certificaten voor de nieuwe bedrijfswagen.
Piet Mensert en zijn medewerkers met de zojuist behaalde certificaten voor de nieuwe bedrijfswagen.

Allround aannemersbedrijf Gebr. Mensert klaart elke klus

advertenties

Aannemersbedrijf Gebr. Mensert zit al meer dan honderd jaar in het vak, en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot bouwspecialist voor restauratie en renovatie. Maar ook voor andere klussen is het bedrijf in te schakelen. Zo is het sinds kort ook volledig gerectificeerd voor de sanering van houtrot.

In de binnenstad van Delft op Verwersdijk 35 is aannemersbedrijf Gebr. Mensert te vinden. In het centraal gelegen monumentale pand bevindt zich de werkplaats, dat huis biedt aan een machine dat vrijwel elk profiel en stuk hout kan schaven. "De machine biedt enorm veel voordelen; indien nodig kunnen wij snel schakelen en direct op maat gemaakte kozijnen en ander houtwerk aanleveren", vertelt directeur Piet Mensert.

Ondanks jarenlange ervaring blijft de aannemer niet stilstaan, en houden Mensert en zijn medewerkers de huidige ontwikkelingen op hun vakgebied goed bij. "Door middel van cursussen en certificeringen blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken." Onlangs hebben alle elf medewerkers een trainingsdag gehad om houtrot sanering nog beter aan te kunnen pakken. "We zijn allemaal geslaagd voor zowel het praktijk- als theorie-examen", vertelt Mensert trots. "De leverancier heeft ons tijdens deze dag de handigheden van het vak aangeleerd, waardoor we volgens de juiste richtlijnen te werk kunnen gaan". En zeker met het oog op het voorjaar komt dit handig van pas; wanneer de schilders weer op de steigers staan is Gebr. Mensert daarom de aangewezen partij is om houtrot te saneren. Een aantal medewerkers zijn momenteel bezig met de sanering van een historisch pand in de binnenstad van Delft. Daar wordt de zojuist opgedane kennis direct toegepast.

Naast huidige en toekomstige onderhoudswerkzaamheden kunt u Mensert ook voor andere klussen inschakelen. "Op dit moment zijn wij bijvoorbeeld de portieken van een groot flatgebouw op de Aart van der Leeuwlaan aan het moderniseren. Dit is een erg groot project, maar wij mijden de kleine werkzaamheden niet. U kunt ons altijd bellen, of het nou een half uur of een half jaar kost; wij klaren elke klus."

Aannemersbedrijf Mensert is te bereiken op (015) 212 53 65, of via www.mensert.com. Ter uitbreiding van het team is Piet Mensert op zoek naar een nieuwe kracht die het aannemersbedrijf kan versterken. Voor meer informatie betreffende de vacature kijk op pagina 22 van deze krant.