Burgemeester Marja van Bijsterveld krijgt de cheque overhandigd door Peter Wijnmaalen.
Burgemeester Marja van Bijsterveld krijgt de cheque overhandigd door Peter Wijnmaalen.

Wijnmaalen ontvangt Van Bijsterveldt

advertenties

DELFT – Hoog bezoek afgelopen week bij Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen Delft. Burgemeester Marja van Bijsterveldt bracht een werkbezoek bij het jubilerende schoonmaakbedrijf. Het familiebedrijf viert zijn vijftigjarig bestaan.

Na een onderhoudend gesprek en een korte rondleiding door het bedrijfspand aan de Dynamoweg 16-22 kreeg de Delftse burgemeester een cheque overhandigd. Deze cheque is eigenlijk bedoeld als cadeau aan de inwoners van de stad. Deze staat namelijk voor een fikse schoonmaakbeurt van het gebied rond het Delftse stadhuis op de Markt. "Ja, daar gaan we eens goed werk van maken", zegt eigenaar Peter Wijnmaalen. "Op die manier kunnen we laten zien waar ons bedrijf groot in is. En dat al vijftig jaar lang."
Burgemeester Van Bijsterveldt toonde bij het bedrijfsbezoek veel belangstelling. Ze was onder de indruk van de uitstraling, de vakkundigheid en efficiency van dit Delftse familiebedrijf. Het kan worden ingeschakeld voor de schoonmaak van kantoren, portieken en VvE's, glasbewassing, specialistische reiniging, grafitti en hogedrukreiniging. Ook diensten als Huismeester en Toezichthouder zijn mogelijk. Telefoon: (015) 256 81 22. Internet: www.wijnmaalendelft.nl. E-mail: info@wijnmaalendelft.nl.