Autowasstraat De Walvis blijft vooral vanwege alle veranderingen rond de Hoven Passage een vertrouwd gezicht.
Autowasstraat De Walvis blijft vooral vanwege alle veranderingen rond de Hoven Passage een vertrouwd gezicht.

Rijd met een blinkende auto de wasstraat van De Walvis weer uit!

  advertenties

DELFT – Bij Autowasstraat De Walvis kunt u zeven dagen per week terecht om uw auto te laten wassen. Met zes wasprogramma's heeft de klant veel keuze. Betaalt hij wat meer, dan krijgt hij het meest uitgebreide wasprogramma, met als resultaat een tot in de puntjes blinkende auto.

Autowasstraat De Walvis is sinds 2001 gevestigd bij de Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan. U kunt er terecht van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag is de wasstraat geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. "Het meest uitgebreide wasprogramma is Rain-X met handwas", begint Johan Mangert, die zeven jaar geleden eigenaar is geworden van deze vestiging van De Walvis. "Rain-X voor de prijs van 19,50 euro, inclusief een volledige handwas vooraf. Daarna is er uiteraard de mogelijkheid om de auto te stofzuigen."
De andere wasprogramma's zijn Excellent met handwas, Rain-X normal, Excellent normal, Luxe en Basis. "Natuurlijk willen we zo veel mogelijk losse wasbeurten verkopen, want dan verdienen we het meest", gaat Mangert verder. "Maar klantenbinding is ook belangrijk. Graag willen we dat de klant de volgende keer weer voor onze wasstraat kiest. Daarom hebben we onder meer de Waspas en de abonnementen."
De Waspas is een soort prepaid kaart, waar je tegoed op kunt zetten, dat steeds verder op te bouwen is. Voor de Waspas is regelmatig een actie van toepassing, zoals de Verdubbelaar. Een dubbel zo groot tegoed, waarmee je dan meer wasbeurten kunt krijgen."
Op het gebied van abonnementen is er veel mogelijk. Het basisabonnement bijvoorbeeld is dertig dagen en kost 24,95 euro en het Luxe-abonnement kost 29,95 euro. Het 90-dagen abonnement kost 80,85 euro. "Als je rekent, dat je voor negentig losse wasbeurten 855 euro kwijt bent, dan ben je met een abonnement echt goedkoper uit!"
In de zeven jaar dat Johan Mangert hier werkt, waarvan de laatste drie jaar als eigenaar, heeft hij om zich heen veel zien veranderen. De hoogbouw bij het winkelcentrum, de sloop van de Albert Heijn aan de overkant en nu dan weer de opbouw van een nieuwe winkel. "Die moet volgend jaar klaar zijn", zegt hij. "Maar in de tussentijd hopen we natuurlijk een heleboel klanten in onze wasstraat te kunnen blijven tegemoet zien."

Autowasstraat De Walvis
Martinus Nijhofflaan 70
2624 ES Delft
www.wasstraatdewalvis.nl
delft@wasstraatdewalvis.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1