Diverse danssmaken tijdens het Stadsbal Delft.
Diverse danssmaken tijdens het Stadsbal Delft.

Tango Vuurwerk op het Stadsbal Delft - de Wintereditie

  advertenties

DELFT - Als u een echt fijn kerstcadeautje wilt geven aan uw naasten, dan is de leukste dansparty uit de regio natuurlijk bij uitstek het mooiste geschenk: Stadsbal Delft - de Wintereditie.

Lekker swingend het nieuwe jaar in met een gezonde dosis dansplezier op zaterdag 7 januari in Theater de Veste! Tijdens de eerstvolgende editie kunt u voor slechts 7,50 euro een avond lekker dansen op verschillende muziek- en dansstijlen die de grootste en leukste dansschool van Nederland, Dansschool Wesseling voor u heeft geprogrammeerd.

Drie Dans Areas
Wat kunt u verwachten? Er zijn drie verschillende dans areas, er zijn shows en presentaties door de crème de la crème uit de danswereld, waaronder danskampioenen Ciccio Pecoraro & Jasmijn van Jole. En de danssmaken van de avond zijn Salsa, Ballroom, Latin, Zouk, Argentijnse Tango, Bachata en Kizomba.

Argentijnse tango
Het tango-paar Carlos & Mirella geniet grote bekendheid door onder meer hun optredens bij het populaire televisieprogramma 'Everybody Dance Now' op RTL4, waar zij de tweede plaats behaalden. Ze zijn gepassioneerde en professionele tango specialisten die garant staan voor spectaculaire shows en uitstekende workshops. De toevoeging van dit paar aan het programma van het Stadsbal maakt menig dansliefhebber heel blij.

Prijzen en tickets
U kunt kiezen uit een combi-ticket met een masterclass of workshop voor 15 euro, inclusief toegang tot het bal (aan de deur 16,50 euro).
Of enkel een ticket voor het Stadsbal zelf voor slechts: 7,50 (aan de deur 10,00 euro).
Het voorprogramma met workshops en masterclass start om 19.00 uur en het Stadsbal Delft start om 20.30 uur.Plaats van handeling is Theater de Veste aan het Vesteplein 1. Meer info op www.theaterdeveste.nl of www.facebook.com-stadsbaldelft.

Meer berichten
 
CustomHtml_1