Kerstavond bij het Apostolisch Genootschap.
Kerstavond bij het Apostolisch Genootschap.

'Kom nader' bij het Apostolisch Genootschap

  advertenties

DELFT - Bij het Apostolisch Genootschap vindt op zaterdag 24 december een kerstavond plaats met de kerstwijding en het thema is 'Kom nader'.

'Kom nader' is een oproep om dichter bij elkaar te komen. In het sfeervol versierde gebouw aan de Van Adrichemstraat 277 is iedereen welkom die deze kerstavond wil meebeleven. De avond bestaat uit een samenhangende uitvoering voor jongeren en ouderen met tekst, zang, muziek en filmfragmenten. De samenkomst begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur. Van tevoren is er een muzikaal programma en na afloop is er koffie of thee.

Antwoord
'Kom nader' is een poging om een antwoord te geven op een wereld waarin oorlogen, aanslagen, eenzaamheid, discriminatie en armoede realiteit zijn. Want er zijn ook tegenkrachten. Er is veel aandacht voor gelijkheid, rechtvaardigheid en compassie en wie goed kijkt, ziet ook de positieve krachten aan het werk. Dichtbij, waar mensen elkaar bijstaan en verder weg, waar regeringen zoeken naar oplossingen voor schijnbaar onoverbrugbare verschillen. Mensen kiezen zelf hun volgende stap en een doel om zich voor in te zetten, elke dag weer.

Meer berichten
 
CustomHtml_1