De vuurwerkshow van 17 december toont de toppers uit het assortiment van Benfried
De vuurwerkshow van 17 december toont de toppers uit het assortiment van Benfried

Vuurwerktoppers bij Benfried

  advertenties

DEN HOORN - Spetterende kleuren en flinke knallers: vuurwerk hoort bij oud en nieuw. Voor het mooiste vuurwerk van de regio ga je naar Benfried aan de Hooipolderweg 1. Bestellingen kun je nu al online plaatsen.

De voorbereidingen voor oud en nieuw zijn bij Benfried in volle gang. Op 17 december zijn tijdens een vrij toegankelijke vuurwerkshow om 19.00 uur de toppers van Benfried te zien. Klanten kunnen nu al online bestellen op www.vuurwerkfabriek.com en op 29, 30 en 31 december hun vuurwerk afhalen. Natuurlijk kun je straks ook zonder vooraf te bestellen langs komen. Een verdriedubbeld team staat straks van 7.00 tot 21.00 uur klaar om iedereen te helpen met een snelle service.

Acties
Benfried pakt flink uit met kortingen en winacties. "Wie online bestelt krijgt een gratis vuurpijl en maakt kans op een minuut gratis vuurwerk shoppen", vertelt hoofd marketing & communicatie Jelle Koop enthousiast. "Volg ons op Facebook voor winacties en bij aankopen vanaf 40 euro krijg je gratis vuurwerk als je voor 26 december bestelt." Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor de kerstdagen? Denk dan eens een vuurwerkbon van Benfried in elk gewenst bedrag.
Kijk voor meer informatie op www.vuurwerkfabriek.com en www.benfried.com.

Meer berichten
 
CustomHtml_1