Het aanbod occasions bij Baaf Automotive is, zeker van boven af gezien, indrukwekkend.
Het aanbod occasions bij Baaf Automotive is, zeker van boven af gezien, indrukwekkend.

Baaf Automotive vist in de grootste ´auto-vijver´

  advertenties

DELFT – Veel Duitse occasions met lage kilometerstanden. Daar bestaat uit aanbod van Baaf Automotive momenteel uit. Baaf Automotive aan de Vrijenbanselaan 33, Delfts Ondernemer van het Jaar 2014/2015, heeft sinds enige tijd een nieuw Duits inkoopkanaal.

"Dan is de vraag waarom", begint eigenaar Manfred Bavelaar. "Duitsland heeft namelijk 45 miljoen auto´s rond rijden en in Nederland rijden er zo´n 8 miljoen rond. Om maar aan te geven, dat de vijver daar veel groter is en dus ook het occasionaanbod veel groter is. Daar wil ik mijn klanten van laten profiteren."
Bij Baaf Automotive staan altijd ongeveer honderd occasions, met prijzen tot 5.000 euro. Allemaal met nieuwe APK en een gratis afleverbeurt. Budget-auto's tot 5.000 euro, dat is het specialisme van Baaf Automotive. "Bij aanschaf blijft het dus niet. In onze eigen, perfect uitgeruste werkplaats worden alle aangeschafte auto's gratis voorzien van een APK en een afleverbeurt. Er zijn zelfs mogelijkheden voor garantie."
Hoe gaat Baaf Automotive dan te werk? Bavelaar en zijn medewerkers speuren gewoon de grote autodealers af, op zoek naar gebruikte auto's die nog goed zijn en natuurlijk aantrekkelijk geprijsd. "We hebben elke auto die we verkopen zelf proef gereden", zegt hij. "De auto krijgt dan van die groene nummerplaten en daarmee uitgerust kunnen we de auto op de weg testen. Onze klanten zijn er dus altijd van verzekerd dat de kwaliteit goed is."
Het is ook nog eens mooi mee genomen, dat de APK van deze gebruikte auto's ook gewoon uitgevoerd kan worden bij Baaf Automotive. Dit bedrijf, dat ook nog eens bekend staat als thuishaven van het raceteam De Delftsblauwe Rijders, kan dan ook fullservice genoemd worden. Heeft u een auto nodig, maar niet de middelen om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan is de aanschaf van een occasion bij Baaf Automotive zeker aan te bevelen! Telefoon: (015) 215 96 96. Internet: www.baafautomotive.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1