Sleutelspecialist Jeroen van der Werf bij iets heel ouds en juist spiksplinternieuws op sleutelgebied.
Sleutelspecialist Jeroen van der Werf bij iets heel ouds en juist spiksplinternieuws op sleutelgebied.

Nieuw bij Sleutelspecialist Delft: de elektronische deurspion

  advertenties

DELFT – Iedereen voelt zich graag veilig in zijn eigen omgeving. Helaas horen en lezen we steeds vaker over woninginbraken en zelfs woningovervallen. Gelukkig is er daarom al jaren Sleutelspecialist Delft aan de Verwersdijk 2, waar je terecht kunt voor het beste hang- en sluitwerk volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Woningen van goed hang- en sluitwerk voorzien is één. Maar in de tegenwoordige tijd is het ook raadzaam om de woning goed te beveiligen. Bijvoorbeeld met een camera- en alarmsysteem. Ook daarvoor is Sleutelspecialist Delft het aangewezen adres.

Het beste advies
"We kunnen allereerst het beste advies geven", zegt eigenaar Jeroen van der Werf. "Vooral aan de hand van een zelf gemaakt fotootje van de situatie ter plaatse. En daarna is de keus aan de klant. Wil hij het hang- en sluitwerk of de beveiligingsinstallatie zelf monteren en installeren of kiest hij voor de vakkundigheid van ons monteursteam? Wat hij ook kiest, ons steeds maar uitdijende assortiment hang- en sluitwerk, sloten en beveiligingssystemen is van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen."

De binnenstad
Vooral in de binnenstad, waar Sleutelspecialist Delft gevestigd is, kom je heel veel verschillende deuren en sloten tegen. Juist daarom is de diversiteit in het assortiment zo belangrijk. "Maar ook voor nieuwbouwhuizen hebben we alles in huis, bijvoorbeeld voor de woningen van Emerald", gaat hij verder. "Natuurlijk grotendeels met kerntrekbeveiliging, want kerntrekken van sloten is een inbraakmethode die tegenwoordig onder dieven erg in zwang is."

Op het nachtslot
Juist in deze 'donkere' tijden, als de dagen korter zijn, is het belangrijk om over goed hang- en sluitwerk te beschikken. De tijden zijn zelfs zo geworden, dat men ook overdag het liefst even de deur op het nachtslot draait. "Helemaal nieuw in ons assortiment is de elektronische deurspion", zegt hij. "In plaats van het kleine kijkgaatje in de deur, gewoon even op je mobiel kijken wie er voor de deur staat. Dit gaat via wifi. Het nieuwe type is zo gemaakt, dat die voor elke voordeur geschikt is." Voor meer informatie over de nieuwe deurspion of de andere producten in het assortiment kun je bellen naar (015) 213 32 26 of surfen naar
www.sleutelspecialistdelft.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1