Huis te koop wordt u deze week aangeboden door V&W Makelaars

  advertenties

DELFGAUW – Nadine Salomé is acht jaar geleden naar deze leuke woning in kindvriendelijk Emerald verhuisd. Met veel genoegen heeft ze er gewoond, maar inmiddels wil ze graag naar elders verhuizen. "Door persoonlijke omstandigheden ben ik op zoek naar een andere woning, het liefst in Delft", aldus Nadine.

Het wonen in de Delfgauwse wijk Emerald is Nadine dus heel goed bevallen. Het is ook een heel leuke buurt voor opgroeiende kinderen. Met meer dan genoeg speelmogelijkheden en de scholen werkelijk om de hoek. "Ja dit is altijd een heel leuke woonomgeving geweest voor mijn kinderen Danie en Mint", zegt ze. "Doordat er zo veel andere kinderen wonen, is er altijd wel iemand om mee te spelen."

Luxe badkamer
Het allerbelangrijkste wat Nadine in de woning heeft laten veranderen, dat is de badkamer. Die is helemaal vernieuwd en zeer luxe uitgevoerd. "De grote verbouwing heeft in 2013 plaatsgevonden", zegt ze. "Allereerst is de badkamer vergroot en daarna helemaal opnieuw aangelegd."
De badkamer is nu 3.30 bij 1.90 meter, heeft een brede jacuzzi, een tweede toilet, een dubbele wastafel en een douche. "Die nieuwe badkamer is echt wel het mooiste onderdeel van dit huis", zegt ze trots.
De woning heeft een ruime en zonnige, tuingerichte woonkamer, met een eiken houten vloer en een schuifpui naar de achtertuin. "De open haard hadden de vorige bewoners er al in geplaatst", zegt ze. "Het is heel gezellig als die aan staat, vooral in de winter."
Aan de voorzijde is er een half open keuken, in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met een oven, een afzuigkap, een vaatwasmachine, een vriezer en een koelkast. "En dan de tuin van 11 meter diep natuurlijk nog hè", zegt Nadine. "Die is op het zuidoosten georiënteerd. De tuin is groot en dat is positief en we hebben hem bewust onderhoudsvrij aangelegd. Ik ben niet zo van de groene vingers."
De achtertuin heeft een berging en er is een achterom. Boven de schuifpui is er een breed zonnescherm geïnstalleerd. "Ik zit het liefst lekker in de tuin, maar we hebben boven ook nog een dakterras. Daar kun je de was laten drogen, maar ook iets anders leuks neerzetten."

Walk-in closet
Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer 5.17 bij 2.70 meter. Deze grote slaapkamer heeft een walk-in closet. Daarnaast zijn er twee woningen aan de achterzijde van respectievelijk 2.18 bij 4.05 meter en 2.92 bij 2.80 meter. "En dan hebben we nog een grote zolderverdieping", zegt ze. "Van daaruit kun je op dat dakterras komen, dat wel veertien vierkante meter is."
Op de zolderverdieping is er een kastenwand gemaakt, met daarin plek voor een wasmachine, een droger en de CV-combiketel (2015).

Leuke wijk
Vlakbij deze woning zijn winkels, basisscholen en het openbaar vervoer. Emerald is tevens ideaal gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen (N470/A13), recreatiegebied ´Delftse Hout´ en het centrum van Delft. "Deze woning en deze omgeving zijn mij heel goed bevallen. Het is een leuke wijk met een heleboel leuke buren. Er wonen veel kinderen, die allemaal genoeg speelmogelijkheden hebben", zegt Nadine. "Door omstandigheden in mijn privéleven ga ik nu verhuizen. Mijn voorkeur gaat uit naar een andere woning in Delft."

Leeuwstraat 14, Delfgauw
De vraagprijs voor deze woning is 300.000 euro k.k.
V&W Makelaars
Coenderstraat 31
2613 SN Delft
(015) 214 29 09
www.vwmakelaars.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1