De mannen en vrouw achter het Argentijnse steakrestaurant Toros Santiago, gevestigd op de Markt in Delft.
De mannen en vrouw achter het Argentijnse steakrestaurant Toros Santiago, gevestigd op de Markt in Delft.

Voor de beste Argentijnse steak naar Toros Santiago

  advertenties

Het Argentijnse steakrestaurant Toros Santiago vestigde zich begin 2014 in Delft. Velen genoten hier sindsdien van heerlijke steaks, gegrild door ervaren koks.

Het verhaal van het Toros Santiago begint in Den Haag. In het centrum van Den Haag openden Taslim Ahmed en zijn compagnons, na zelf jaren in Argentijnse restaurants te hebben gewerkt, hun eigen restaurant. Het was een succes.

Dus opende Toros Santiago ook een Argentijns steakrestaurant in het hartje van Delft op de Markt. Hier vinden de gasten, in een mooi en modern ingericht restaurant, goed Argentijns eten. "We hebben hier de beste Argentijnse steak van de beste kwaliteit", verteld Taslim Ahmed. De steak is het meest populair, maar veel gasten weten ook de mixed grill enorm te waarderen. "Ook dit is één van onze specialiteiten", vervolgt hij. Wie voor de mixed grill kiest, krijgt meerdere soorten vlees, zoals steak, chorizo en spare-ribs, maar ook frites en een Argentijnse steaksaus. De mixed grill kost slechts 49 euro voor twee personen. "Het leuke hieraan is dat je zo met één menu al onze soorten vlees kunt proberen."

In Toros Santiago hangt een relaxte sfeer waar de gasten zich enorm op hun gemak voelen. Je kunt er echt een avondje heerlijk eten en vooral genieten. Genieten van het beste dat de Argentijnse keuken te bieden heeft. Dat kan uiteraard ook tijdens de feestdagen. Sterker nog: Toros Santiago is zeven avonden per week geopend, ook op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. "We echte Argentijnse steak wil, kan hier dus altijd terecht. We garanderen de beste kwaliteit."
Meer weten? Kom gerust eens langs, kijk op http://www.torossantiago.nl, volg Torros Santiago op Facebook of bel naar 015 - 785 1480.

Meer berichten
 
CustomHtml_1