Het Hypnosedrankje van Professor Bij de Pinken
Het Hypnosedrankje van Professor Bij de Pinken Foto: Lenie van den IJssel

Het Hypnosedrankje van Professor Bij de Pinken

zondag 7 april 2024 14:00 tot 15:30

Eureka! Het is Professor Bij de Pinken eindelijk gelukt om een hypnosedrankje uit te vinden. Wanneer buurjongen Jop en zijn vriend Sam stiekem de werkkamer van de professor binnensluipen, nemen ze per toeval dit drankje mee, zonder te weten wat voor spannend avontuur ze ermee zullen gaan beleven. Want wat voor snode plannen smeden de boevengebroeders Klepto & Klepto? Wat ziet overbuurvrouw Nel Totebel allemaal door haar nieuwe verrekijker? En waarom wordt zij een nacht gevangen gehouden door de professor? Hoe komt het dat Sjakie de spin bevroren is? Het publiek beleeft het allemaal mee in deze waanzinnig leuke kindervoorstelling vol grappige raadsels.

Speeldata: zaterdag 6 april en zondag 7 april om 14:00 uur in CulturA&Zo te Nootdorp. Kaartjes kunt u reserveren via www.culturaenzo.nl of via www.hetvoetlicht.com. Kaartjes kosten 9 euro, inclusief een pauzedrankje.