Afbeelding
Foto: Joost Konings

Concours 2024

vrijdag 12 april 2024 12:00 tot zaterdag 27 april 17:00

Op zondag 14 april om 15:00 uur wordt de tentoonstelling Concours feestelijk geopend door Frank van Vliet, Wethouder Klimaat, Cultuur en Openbare Ruimte Delft.Tevens zal hij de prijzen uitreiken aan de winnende scholieren.

Concours is bedoeld voor leerlingen van het voorgezet onderwijs in de leeftijd van 14 tot 19 jaar die een passie hebben voor beeldende kunst en daar veel aan doen, thuis of in workshops, cursussen volgen  of die een beeldend vak in hun pakket hebben (Vmbo, Havo en VWO). Door deze tentoonstelling en daaraan gekoppeld een concours zullen de deelnemers  elkaar en anderen informeren over hun kijk op de dingen, hun mogelijkheden etc. Een unieke kans om het werk van kunstzinnige leerlingen van de verschillende scholen bij elkaar te zien.

Deelnemende scholen:

Stanislas college PijnackerGrotius college DelftSchool voor jong talent Den HaagMercurius college Delft en het Dalton college Voorburg