poster kinderpaasfeest
poster kinderpaasfeest Foto: poster: Hanna van Woerden

Kinderpaasfeest

maandag 10 april 2023 9:30 t/m 11:00

Kinderpaasfeest: ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!’

“Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet, en de kleur is…” Ken je dat spelletje? Soms is het lastig iets te zien, terwijl het er wel is! Dat hadden de Emmaüsgangers ook. Zij herkende Jezus niet, terwijl Jezus gewoon naast hen liep!

Op tweede Paasdag gaan we het bij het kinderpaasfeest over dit verhaal hebben. We vieren feest! Want Jezus is opgestaan en de mensen mochten hem zien! Kom je ook feest vieren? Met al je vriendjes en vriendinnetjes?

Je bent op maandag 10 april 2023 vanaf 09.30uur welkom in de Marcuskerk. (Menno ten Braaklaan 2, Delft. Ingang aan de Ronald Holstlaan.) We beginnen om 09.30uur met spelletjes en knutselen. Om 10.00uur gaat het feest echt beginnen. Het duurt een uur. Tot dan!