Afbeelding
Foto: Netty Zegers

High tea voor Oekraïne

vrijdag 24 maart 2023 14:00 t/m 16:30

Op vrijdagmiddag 24 maart 2023 organiseert Serviceclub Inner Wheel* Delft een genoeglijke High Tea in Sociëteit Standvastigheid, Phoenixstraat 9, Delft. Iedereen is van harte welkom.

Het doel is fundraising voor hulp aan Oekraïne. Pianiste Yuliya Urinyova** is betrokken bij Stichting Oekraïne die hulpgoederen en voedselpakketten inzamelt en vervoert naar Oekraïne. Yuliya zal de middag opluisteren met livemuziek. 

De prijs is € 27,50. 

Aanmelden is noodzakelijk, graag uiterlijk 19 maart, i.v.m. onze planning.

Aanmelden kan per e-mail via  iiw.nl.d60.delft@gmail.com

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de wijze van betaling. Deelname is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

Delen van dit bericht mag, graag zelfs. 

Wij hopen veel gasten te mogen verwelkomen. 

Hartelijke groet, 

Bestuur van Inner Wheel Delft, 

Netty Zegers,Tynke Siegersma, Renske Bakkers

www.innerwheel.nl

* Inner Wheel is in Engeland in de eerste wereldoorlog opgericht door echtgenotes van Rotary-leden. Aangezien de mannen naar het oorlogsfront waren, wilden hun echtgenotes samen komen om fundraising acties te organiseren voor hulp aan de soldaten. Nu telt Inner Wheel meer dan 100.000 leden wereldwijd, de grootste vrouwenorganisatie ter wereld. In Nederland zijn ruim 60 clubs actief. Eerst waren alleen Rotary-partners welkom, maar tegenwoordig staat het lidmaatschap open voor iedere vrouw die de doelstellingen en waarden onderschrijft. In sommige landen, waaronder Nederland, zijn ook mannen welkom.

** Yuliya Urinyova speelt al sinds kleins af aan zowel piano, dwarsfluit als ook accordeon. Ze studeerde af aan het conservatorium van Charkov (Oekraïne). Vervolgens is ze in 2000 Cum Laude afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium.