Afbeelding
Foto: Stichting Zangstudio Delft

Stadsopera ‘Naundorff - het mysterie van het Kalverbos’

zondag 19 maart 2023 20:15 tot 22:00

Stadsopera ‘Naundorff - het mysterie van het Kalverbos’ is een gloednieuwe, op-en-top Delftse muziektheaterproductie van de Stichting Zangstudio Delft.Karl Wilhelm Naundorff (1785-1845) beweerde dat hij de doodgewaande Lodewijk XVII was, en dus aanspraak maakte op de Franse troon. Zijn graf bevindt zich in het Delftse Kalverbos. Hoewel diverse onderzoeken hebben aangetoond dat Naundorff niet de waarheid sprak, blijft de kwestie Naundorff tot op de dag van vandaag omstreden.Professionele solisten, musici en maar liefst 45 amateurzangers en solisten, schitteren in deze spectaculaire muziektheaterproductie.Libretto: Trudy van der Wees. Composities: Guus Westdorp en Jeroen Manders. Arrangementen: Jeroen Manders. Regie: Vincent van den Elshout. Algehele leiding: Michel Poels.

PREMIÈRE op vrijdag 17 maart om 20.15 uur in HAL015 aan de Schieweg 15 te Delft. Voorstellingen in de periode 15 tot en met 19 maart. Nadere informatie en kaartverkoop: www.zangstudiodelft.nl