De goedgevulde showroom van Clavis Piano's.
De goedgevulde showroom van Clavis Piano's.

Er zit muziek in de Kruisstraat dankzij Clavis Piano's

vaste rubrieken

DELFT – De piano's van Clavis staan voor u klaar en smeken u haast om hen te bespelen.

Clavis Piano's heeft onlangs de deuren van de nieuwe winkel aan de Kruisstraat 34 geopend. De zaak blijkt een blikvanger van jewelste te zijn, heeft vestigingsmanager Rob Klugkist inmiddels geconstateerd: "De hele dag staan er mensen naar binnen te kijken, naar ons uitgebreide pianoassortiment. Mensen waarderen het sowieso dat hier na een periode leegstand weer een winkel is gevestigd. Dat het een muziekwinkel is geworden, vinden ze helemaal geweldig."
In de showroom zijn zowel de traditionele akoestische piano's als de elektronische klavieren van huismerken Roland en Yamaha te vinden. Alle digitale piano's staan klaar om bespeeld en zodoende getest te worden. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 27 augustus tijdens het Jazz Festival Delft: Roland-demonstrateur en jazzpianist Sander Tournier is dan te gast bij Clavis. Zijn toetsenescapades zijn inmiddels opgenomen als onderdeel van de route van het jazzfestival. Een week later, op zaterdag 3 september, is toetsenist Peter Baartmans te gast in de winkel om het nieuwe systeem van pianomerk Yamaha te demonstreren en te promoten.
Als kennismaking met Clavis Piano's kunt u profiteren van de speciale bruikleenactie. U krijgt dan gratis voor een periode een instapmodel van Roland: deze wordt kosteloos bij u thuisbezorgd. Blijkt de piano na drie maanden niet te bevallen, dan haalt Clavis het instrument zonder kosten weer op. "Gratis is bij ons echt gratis, er zijn geen kleine lettertjes", verzekert Klugkist de lezers van dit weekblad. Meer informatie: www.clavis.nl.