Leerlingbakker Sander en bakker Han zorgen samen met  Jack voor elke ochtend vers brood op de plank.
Leerlingbakker Sander en bakker Han zorgen samen met Jack voor elke ochtend vers brood op de plank.

Bakker Van Roon vervult al uw brood- en banketwensen

vaste rubrieken

'Wij staan voor u klaar.' Dat is een begrip, waar ze bij Bakker Van Roon dagelijks mee bezig zijn.

In 1990 begon Bakker Han met zijn vrouw Annie hun droom: een eigen bakkerij aan de Van Bossestraat 47a. Na de start kwam hun zoon Jack als brood- en banketbakker in het bedrijf, en enkele jaren later tevens hun dochter Petra als banketbakker en winkelmedewerker. Naast het kleine, drukbezochte winkeltje bezorgt Bakker Van Roon tot op de dag van vandaag brood bij diverse cateringbedrijven, horeca en instellingen. Ook bezorgt Bakker Van Roon al meer dan 20 jaar vroeg in de ochtend vers brood bij de studentenhuizen.
Sinds 2013 word het bedrijf door broer en zus voortgezet. Jack zorgt samen met bakker Han en leerlingbakker Sander elke ochtend voor vers brood op de plank, waar Petra samen met medewerker Emiel alle taarten en gebak in de banketbakkerij maakt.
Veel mensen bestellen hun taart via www.bakkervanroon.nl. Voor de speciale wensen komen de mensen graag in de winkel om door een van de winkelmedewerkers of door Jack of Petra geholpen te worden. Petra: "In onze winkel hebben we een team van vijf winkelmedewerkers, die ervoor zorgen dat er dagelijks genoeg te proeven is. Zij staan altijd klaar voor een praatje een luisterend oor of een heerlijke lekkernij uit onze bakkerij."