De Championship Course van Golfbaan Delfland ziet er bijna schilderachtig uit.
De Championship Course van Golfbaan Delfland ziet er bijna schilderachtig uit.

Ervaar toegankelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van Golfbaan Delfland tijdens open dag

sport

SCHIPLUIDEN – Golfbaan Delfland in Schipluiden organiseert zondag 28 augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur een open dag. Iedereen is dan van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen, al is dit eigenlijk altíjd het geval, benadrukt Monique van Asten.

Golfbaan Delfland is in meerdere opzichten bijzonder. Het is een pay & play-baan, waardoor lidmaatschap niet nodig is en je kunt golfen zonder lidmaatschap. "Zo is de golfsport voor iedereen heel toegankelijk", geeft Van Asten aan. En met iedereen, bedoelt Golfbaan Delfland ook iedereen. Zelfs lieden die niet willen of kunnen golfen. "Want we hebben hier een prachtige brasserie met sfeervol terras, waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Wie hier in de regio aan het fietsen is, mag altijd bij ons neerstrijken voor een kop koffie of iets lekkers. Wie dit doet en hier voor het eerst komt, zal merken dat golfen hier helemaal niet kakkineus of voor een select groepje is."
Golfbaan Delfland probeert iedereen even hartelijk en gastvrij te ontvangen en een sfeer te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Daarin slaagt het uitstekend. De steeds groener en mooier wordende banen worden goed gebruikt. Meerdere Maar liefst zes golfprofessionals brengen golfers dagelijks te de fijne kneepjes van de golfsport bij. En steeds meer mensen en bedrijven zijn op de hoogte van de mogelijkheden die Golfbaan Delfland daarnaast biedt. Zo kunnen ruimtes worden afgehuurd voor feestjes en partijen van drie tot driehonderd personen, maar kan er ook een vergaderlocatie worden gehuurd. En wat is er leuker dan een zakelijke vergadering combineren met een lekkere lunch en/of een partijtje golf?

Open dag
"Iedereen is hier welkom", vervolgt Monique van Asten. "Dat zal zeker ook tijdens de open dag zo zijn. Het is die dag voor wie hier altijd al eens heeft willen kijken, of voor wie in de buurt woont, de uitgelezen mogelijkheid te komen ervaren hoe leuk het is." Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, gevorderd of beginnend. Er zijn leuke acties, rondleidingen en natuurlijk mogen aanwezigen zelf ook een club vasthouden en een balletje slaan. De golfprofessionals verzorgen tijdens de open dag diverse gratis kennismakingslessen.
Verder zal ook tijdens de open dag één van de belangrijkste aspecten van de golfsport centraal staan: plezier.
Zie voor meer informatie www.delflandgolf.nl/opendag of kom langs, zondag 28 augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur of elk ander moment wanneer het uitkomt.