Afbeelding

De Delftse Hout stimuleert met andere organisaties bewegen voor jeugd en 55 plus

sport

Editie: Week 36, Jaargang 21 |

Het tennispark de Delftse Hout, waar de clubkampioenschappen deze week verspeeld werden. (foto: Karan Jankipersad)

Het tennispark de Delftse Hout, waar de clubkampioenschappen deze week verspeeld werden. (foto: Karan Jankipersad)DELFT - Er waait een positieve wind door Tennispark De Delftse Hout op de grens van Delft en Delfgauw.

Het motto van het park, de thuishaven van tennisvereniging De Delftse Hout, is een bruisend, gezellig park voor iedereen. In een samenwerkingsverband met scholen, kinderopvang, SV Wippolder en andere organisaties gaat de vereniging zich de komende maanden inzetten voor sporten en bewegen voor jeugd en volwassenen die ouder zijn dan 55 jaar. Want tennis kun je op alle leeftijden leren.
Tenniskids is een uitgelezen methode om kinderen met tennis te laten kennismaken en ze de sport spelenderwijs te laten leren. Voor volwassenen die graag willen blijven bewegen is tennis een erg geschikte sport, ook op latere leeftijd. Zo willen we een aanbod creëren voor 55-plussers. Voor deze groep verlopen de trainingen uiteraard anders. Maar ook hierbij geldt dat de activiteiten worden afgestemd op de wensen en bewegingsmogelijkheden van de doelgroep.
Zondag 8 september worden de finales van het clubtoernooi gespeeld. Een mooie gelegenheid om langs te komen en kennis te maken met park en club. Vanaf 1 oktober worden er in de hal met acht binnenbanen weer allerlei competities georganiseerd voor jeugd en volwassenen.


 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12