Vrijdag 16 juni bij Lijm & Cultuur een warmbloedig evenement.
Vrijdag 16 juni bij Lijm & Cultuur een warmbloedig evenement.

La Vida es un Carnaval bij Lijm & Cultuur

cultuur

Lijm & Cultuur is een broedplaats vol energie en activiteit. Een weekje Lijm & Cultuur is een weekje met een bonte mix van kleine en grote zakelijke evenementen, particuliere feestjes, smakelijke lunches en diners, cursussen en festivals. Ook komende tijd bruist het!

Veel organisaties en bedrijven weten Lijm & Cultuur te vinden. De ene keer gaat het om een kleine vergadering of werklunch, de andere keer om een groot symposium, congres, workshop of seminar. Zo organiseert SPRYG op 13 juni een studiedag over 'Transformatie in Vastgoed' en is op 22 juni een seminar over 'Omgevingskwaliteit' door de organisatie 'Dorp, Stad & Land'. Meer weten of wil je zelf iets organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Latitud Carnaval
De 'Latin American Student Association' (Latitud) is in 2016 opgericht om Latijns Amerikaanse studenten en alle andere liefhebbers van die regio bij elkaar te brengen. Het is een bruisende community waarin cultuur en expertise worden gedeeld. Ter afsluiting van het academisch jaar organiseert Latitud op 16 juni een warmbloedig evenement onder het motto 'Carnival is coming to Delft and it's gonna be a night to remember!'. Bij het carnaval draait alles om het vieren van de Latijns Amerikaanse cultuur: swingende muziek, karakteristiek eten, kleurrijke kostuums en veel dans. Dit wil je niet missen… en goed nieuws: er zijn nog kaarten beschikbaar!

Chaos aan de Schie
Grijp je kans! Je kunt nog dineren bij Chaos aan de Schie tot en met zaterdag 24 juni. Chef Bas Hoog en zijn gepassioneerde team verwennen je met gerechten waarin groenten een hoofdrol spelen in een prachtig samenspel met vlees en vis. Dineren kan van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Reserveren mag, maar hoeft niet. Onze lunchroom Experiment Delft is en blijft gewoon alle werkdagen open van 10 tot 17 uur. Informeer naar de mogelijkheden voor groepsarrangementen.
De actuele agenda en links naar alle evenementen vind je op www.lijmencultuur.nl.