Foodfestival Rrrollend strijkt 5, 6 en 7 mei neer bij Lijm & Cultuur.
Foodfestival Rrrollend strijkt 5, 6 en 7 mei neer bij Lijm & Cultuur.

Chaos, Waterstof en Food

cultuur

Nog een kleine week en dan is de Chaos aan de Schie voorlopig weer ten einde, maar de activiteiten en experimenten gaan door. Een bijzondere onthulling en een foodfestival staan op stapel.

Blog PittigZoet schreef over Chaos aan de Schie: 'De gerechten zijn een lust voor het oog en een sensatie voor de smaakpapillen. De chef-kok heeft het allemaal wel goed voor elkaar. Chaos aan de Schie is een aanradertje als je open staat voor nieuwe smaken en verrassende combinaties!'

Ervaar het zelf nu het nog kan! Dineren is nog mogelijk tot en met zaterdag 22 april. Meer info: www.chaosaandeschie.nl.

Experiment Delft gaat na de Chaos natuurlijk gewoon door. Kom snel langs op Lijm & Cultuur om te genieten van een kopje koffie, om te werken of te loungen, of om te genieten van smakelijke lunch! We zijn alle werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Ecorunner VII: 20 april
5000 Kilometer op 1 liter benzine? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar Eco-Runner Team Delft gelooft erin en onthult haar nieuwe Ecorunner VII bij Lijm & Cultuur. Deze auto op waterstof zal strijden in de Shell Eco-marathon om de titel 'meest efficient voertuig op waterstof'. De deuren gaan open om 12.30 en om 13.00 start de presentatie met onder andere Diederik Samson. De toegang is gratis

Foodfestival Rrrollend: 5, 6, 7 mei
Heerlijk zonnetje, biertje in de ene hand, hamburger in de andere hand. Lekkere beats op de achtergrond. Rrrollend Blauw!! Een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje en vermaak houdt. En dat in het weekend van de bevrijding! Wat past daar nu beter bij dan optimaal genieten! Trakteer je moeder op een geweldige Moederdag. Kom naar Rrrollend Delft.
Kijk voor de actuele agenda, bijzonderheden en links naar evenementen op www.lijmencultuur.nl.