De muzikale mannen van Zhingg zijn vrijdag te zien in Kijkduin.
De muzikale mannen van Zhingg zijn vrijdag te zien in Kijkduin.

Zhinng in actie op Kijkduin

cultuur

De ondernemers van Kijkduin verrassen elke laatste vrijdag van de maand met een aansprekend evenement met entertainment en vooral heel veel culinair genieten.

Tijdens een gezellige avond kan publiek dan overal heerlijke hapjes uitproberen, gebruik maken van exclusieve Gastvrijdag-aanbiedingen en natuurlijk zijn er leuke activiteiten voor de kinderen èn zijn er prijsjes te winnen. Dit gebeurt allemaal tussen 17.00 uur en 22.00 uur rondom het Deltaplein. 

De Stichting Beach Resort Kijkduin heeft in samenwerking met de ondernemersvereniging van deze bruisende badplaats voor aanstaande vrijdag met Zhingg een fantastische band weten vast te leggen. De vier muzikanten in deze band zijn allen goede bekenden binnen de Nederlandse muziekscène en maken elke keer weer indruk met hun fantastische close harmony-vocalen en instrumentale perfectie. Hun schare aanhangers groeit bij elk optreden.

Met hun fantastische vocalen en eigen arrangementen van bekende nummers geven ze bij ieder optreden een prachtig muzikaal visitekaartje af met het beste werk van groepen waar ze vroeger in speelden, maar ook met songs van America, Rolling Stones, OGENE en vele andere roemrijke bands. Hun muzikale tribute aan Glenn Frey van The Eagles is befaamd.

Het optreden begint om 18.00 uur De band speelt drie sets van een half uur. Er zullen een aantal kraampjes staan met gerechten die zijn gemaakt door de plaatselijke horeca.

Indien de weersomstandigheden onverhoopt slecht zijn dan wordt uitgeweken naar de overkapping in de benedenruimte.