Bij Lijm & Cultuur wordt uitgebreid stilgestaan bij TTIP.
Bij Lijm & Cultuur wordt uitgebreid stilgestaan bij TTIP.

Lijm & Cultuurs TTIP: Tegenlicht Meet Up en lonkende festivals

cultuur

Er is veel over te doen, er wordt tegen gedemonstreerd en fel over gediscussieerd: TTIP. Samen met Fossil Free TU Delft en Studium Generale organiseert Lijm & Cultuur een VPRO Tegenlicht Meet Up over dit onderwerp: een geanimeerde avond met bijzondere gasten.

Wat verderop gloort een vet muziekfestival aan de horizon: OHM!

TTIP - 8 juni
Het voorgenomen vrijhandelsverdrag tussen de VS en Europa (TTIP) leidt tot zorgen over het Europese zelfbeschikkingsrecht. Meest omstreden onderdeel van TTIP is ISDS. Dat geeft bedrijven de mogelijkheid om overheden aan te klagen wanneer die hun investeringen schaden. Dat stelt multinationals in staat om democratisch genomen besluiten en bestaande nationale rechtspraak te omzeilen. In de uitzending 'TTIP – Recht van de sterkste' ging VPRO Tegenlicht op onderzoek uit. Aan de hand van fragmenten praten we er samen met bijzondere gasten over door bij Lijm & Cultuur. Om 19.30 uur wordt de uitzending nog eens getoond. Om 20.30 uur start de Meet Up. Toegang is gratis. Extra TTIP: ga vooraf borrelen of eten bij Experiment Delft!
We zijn goed op dreef! Van de tien weken waarop het restaurant Experiment Delft van 10 tot 10 geopend is, zijn er alweer een paar voorbij! Grijp de kans om te genieten van het bijzondere en geroemde menu van Bas Hoog. En, of het nu voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner is, de deur staat altijd open en de sfeer is geweldig. Zaterdag 2 juli wordt Lijm & Cultuur voor even een broedplaats van spannende house en techno tijdens het zinderend OHM Festival. Koop snel een ticket, want op is op! www.ohmfestival.nl. Experiment Delft is alle dagen open van 10.00 tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveren mag, maar is niet nodig: 015 262 80 89. Meer info op www.experimentdelft.nl. Kijk voor de volledige agenda op www.lijmencultuur.nl.