Tijdens Festival Aangeschoten Wild kan weer volop worden genoten van goede live-muziek.
Tijdens Festival Aangeschoten Wild kan weer volop worden genoten van goede live-muziek.

Van Chaos naar Aangeschoten Wild: Lijm & Cultuur blijft in beweging

cultuur

De laatste week van Chaos aan de Schie is aangebroken. Je kunt nog tot en met zaterdag 19 maart dineren bij Lijm & Cultuur. Maar aan de reuring komt geen einde: Festival Aangeschoten Wild staat voor de deur en het Experiment is en blijft gewoon alle werkdagen open.

Chaos komt weer bijna ten einde. De lente komt er aan en het warme winterlicht maakt langzaam plaats voor de lentezon. Je hebt nog een week de kans om te genieten van een heerlijk diner bij Chaos aan de Schie #14. Chef Bas Hoog bereidt niet alleen de heerlijke á la carte gerechten, er is ook een wisselende dagschotel voor 11 euro. Na zaterdag gaan de deuren 's avonds weer even dicht en gaat het team aan de slag voor een nieuwe editie: de lustrumeditie.

Festival Aangeschoten Wild
Donderdag 24 maart staat alweer de 8ste editie van Festival Aangeschoten Wild op het programma. Met optredens van onder anderen De Likt, Rogier Pelgrim en Leo Blokhuis. Het unieke festival met meer dan veertig muziek- en cultuuracts biedt voor iedereen wat wils.
Het festival laat bezoekers in aanraking komen met muziek en cultuur. "Op ons festival kom je geheid iets tegen waar je anders misschien niet zo snel heen was gegaan", zegt organisator Irene. "Tegelijkertijd brengen we ook opkomend lokaal en nationaal talent in aanraking met een nieuw publiek." Veel muziek: van funk naar ska en van indiepop tot rock, maar ook acts, sketches, kunst en film.

Praktisch
Festival Aangeschoten Wild is op 24 maart van 15.30 uur tot 01.30 uur. Kaarten zijn nog tot en met 23 maart verkrijgbaar voor maar 14 euro. Op de festivaldag zelf worden ook aan de deur nog enkele kaarten verkocht. Voor koffie, werken, lunchen en loungen is het Experiment op werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Chaos aan de Schie is nog open voor diner op woensdag tot en met zaterdag 19 maart vanaf 17.00 uur. Meer informatie op www.chaosaandeschie.nl. Zie voor de actuele culturele agenda, info en kaarten www.lijmencultuur.nl.