Bij Hoeve Biesland is maandag 5 juni een Foodfeest.
Bij Hoeve Biesland is maandag 5 juni een Foodfeest.

Foodfeest bij Hoeve Biesland

Algemeen

De zon op je wangen, het groene gras tussen je tenen, loeiende koeien, dansende weidevogels, mooie muziek en overal lekker eten. Op tweede pinksterdag, maandag 5 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur, wordt op Hoeve Biesland voor de vierde keer het Foodfeest georganiseerd.

Net als voorgaande jaren staan er verschillende rijdende restaurantjes uit de omgeving op het pleintje. Daar kun je zien hoe jouw eten met veel liefde gemaakt wordt. Vegetarisch, Vlees, ijsjes, voor ieder wat wils.

Buik vol? Vul dan de boodschappentassen met de streekproducten van 15 verschillende marktkramen. Van bijzondere chocolade tot speciale bieren, geurige koffie, olijfolie of eigenzinnige groentes. Ook is de Weilandwinkel open waar je kaas kunt kopen gemaakt met de melk van eigen koeien of plantjes voor je moestuin.

Smaakt naar meer organiseert kookworkshops voor kinderen, er is stoepkrijt, een trampoline en hooibalen om in de klimmen.

En alsof dat niet genoeg is zul je muzikaal verwend worden met te gekke acts uit heel Nederland. Bijvoorbeeld het rockende 'Medicine Jet' uit Rotterdam, Deense singer-songwriter Bjarke Ramsing maar ook dj's Lola en Venz die eerder op Lowlands draaiden.

Het event is in de groentetuin van Hoeve Biesland aan de Bieslandseweg 1 in Delfgauw.

De entree bedraagt 2 euro voor volwassen en is gratis voor kinderen.