Onder meer Chef'Special komt in actie tijdens de derde editie van het International Festival of Technology.
Onder meer Chef'Special komt in actie tijdens de derde editie van het International Festival of Technology.

Indrukwekkende line-up International Festival of Technology

Algemeen

DELFT - In Delft vindt op 7, 8 en 9 juni het International Festival of Technology plaats. De programmering bestaat weer uit een onverwachtse mix van technologie, muziek en kunst.

Het gratis festival heeft een indrukkende line-up met Chef'Special, Lieven Scheire, Broederliefde, David Lemereis, My Baby, Bright Night, Youngr en vele anderen.
Tijdens de lunch op woensdag 7 juni vertelt stand-up physicist en tv-persoonlijkheid Lieven Scheire op hilarische wijze de achtergrond van de Relativiteitstheorie van Einstein. Wat bedoelde die man nu echt? Later die dag staat 'Secrets of Superhero Science' op het programma, de allereerste conferentie in de wereld op het gebied van superhelden technologie.
Op donderdagmiddag 8 juni legt wetenschapsjournalist David Lemereis in 'The Future is Now!' uit dat alles in ons leven ingebouwde kunstmatige intelligentie bezit. 's Avonds om 20.00 uur is er een speciale editie van 'Bright Night' met onder meer de van tv bekende infotainment gadgetshow 'De Uitpakparty'. De presentatie is in handen van Bright TV-oprichter Erwin van der Zande. Tussendoor kan de Research Exhibition worden bezocht, Nederlands grootste wetenschappelijke onderzoekstentoonstelling met 175 'state-of-the-art' onderzoeken.
Het festival wordt op vrijdag afgesloten met een fantastische line-up tijdens de 'Closing Party - Ultimate Boost!'. Chef'Special, Broederliefde, Youngr, My Baby, Falco Benz, Ronnie Flex, Navarone, CUT_, Jonna Fraser, Radio Eliza en vele anderen boosten bezoekers het weekend in.
???????Het volledige festivalprogramma is te vinden op www.ifot-delft.com en via #ifot2017. Het festival vindt plaats op de campus van de TU Delft en op diverse locaties in de stad. Entree is gratis. De programmering is in het Engels.
Het thema van dit jaar is 'Boost your senses!'.