Kinderen kregen gisteren tijdens de tweede avond van de Avondvierdaagse een flesje water.
Kinderen kregen gisteren tijdens de tweede avond van de Avondvierdaagse een flesje water.

Water voor deelnemers Delftse Avondvierdaagse

Algemeen

Op de tweede dag van de avondvierdaagse werden kinderen hun ouders die 5 of 10 kilometer hadden gelopen door JOGG-Delft verrast met een flesje water, gesponsord door de Albert Heijn, een leuk en leerzaam Kraanwaterkrantje van Evides en een JOGG-Delft 'Goed Bezig!-tattoo. Water drinken is natuurlijk goed voor je lijf en het leste op deze warme dag meteen de dorst van velen. Ook dit jaar is de avondvierdaagse voor JOGG-Delft weer een mooi evenement om gezamenlijk de boodschap uit te dragen naar kinderen en ouders om gezond bezig te zijn: Meedoen met de Delftse Avondvierdaagse is gezond bezig zijn en dat is vanzelfsprekend, lekker en leuk! 

Door de organisatie van de Avondvierdaagse wordt gezond gedrag goed gestimuleerd. Door mee te doen ben je natuurlijk al lekker aan het bewegen. En zo is ook het thema dit jaar 'Met een lekker stukje fruit kom je wel kilometers vooruit'.

Heeft u een gezonde, originele traktatie voor uw kind tijdens of na de avondvierdaagse? Deel dit dan via social media met #vierde4daagse of kijk even op de Facebookpagina van Healthy Sisters: https://nl-nl.facebook.com/HealthySistersNL/

Heeft u vragen over JOGG-Delft? Neem dan contact op met Marcella Deters van JOGG-Delft via 06-42642848 of m.deters@sportiefadvies.nl.