Vorig jaar was de avondvierdaagse een succes - en erg gezellig.
Vorig jaar was de avondvierdaagse een succes - en erg gezellig.

De Delftse avondvierdaagse gaat weer van start

sport

De avondvierdaagse In Delft gaat vandaag weer van start. Het thema dit jaar is: "Met een lekker stukje fruit kom je wel kilometers vooruit".

De 39e Jeugd-Avondvierdaagse Delft en de 54e Avondvierdaagse Delft wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 19 mei.

JOGG Delft moedigt ook dit jaar alle kinderen en hun ouders om mee te doen met de Delftse Avondvierdaagse. Bewegen, water drinken en groente eten is belangrijk voor ieders gezondheid: zowel om een gezonde leefstijl te hanteren én om zo op gezond gewicht te blijven! Want gezonde kinderen zijn gelukkige kinderen en gezond bezig zijn is voor alle kinderen vanzelfsprekend, lekker en leuk! Meedoen met de Avondvierdaagse is gezond bezig zijn en dat is 'Goed bezig!' zijn.

Kinderen en jongeren, maar ook hun ouders en hun omgeving, staan bij alle JOGG activiteiten, om gezond leven de norm te maken, centraal. JOGG-Delft zet zich samen met publieke en private partners specifiek in voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar in de wijken Voorhof en Buitenhof.

Meer weten over JOGG-Delft? Neem dan contact op met Marcella Deters, JOGG-Delft regisseur, via 06-42642848 m.deters@sportiefadvies.nl.