René Blok is dagelijks in de weer met Perfect Drukwerk, onderdeel van RODI Media zh. “Het voelt hier voor mij als een warm bad”, zegt hij.
René Blok is dagelijks in de weer met Perfect Drukwerk, onderdeel van RODI Media zh. “Het voelt hier voor mij als een warm bad”, zegt hij.

Volop kennis en ervaring bij nieuwe afdeling Perfect Drukwerk

Algemeen

René Blok heeft al ruim 37 jaar ervaring in de grafische wereld. Vorig jaar stortte hij zich binnen RODI Media zh op een nieuwe uitdaging: het opzetten van de gloednieuwe afdeling, Perfect Drukwerk.

Het veelzijdige Delftse bedrijf RODI Media zh wil haar klanten op zoveel mogelijk manier van dienst kunnen zijn bij het verzorgen van hun reclame-uitingen. Dus mocht ook een afdeling die drukwerk verzorgt niet ontbreken. René Blok, een bekend gezicht in het Delftse, is hier sinds vorig jaar dagelijks mee in de weer. Zijn vrouw Joke voegde zich vanaf dit jaar bij Perfect Drukwerk. "Steeds meer partijen weten ons inmiddels voor drukwerk te vinden", vertelt hij. "Ze weten dat ze via ons heel gemakkelijk drukwerk kunnen bestellen."

Van visitekaartjes tot roll up-banners en van briefpapier tot foto's op canvasdoeken: Perfect Drukwerk kan het verzorgen. Op de website www.perfectdrukwerk.nl staat een uitgebreid overzicht van de vele te bedrukken mogelijkheden, met daarbij de prijs. "En onze prijzen zijn echt heel erg scherp", weet René Blok. "Vergelijkbaar met de grote internetbedrijven. Bijzonder is verder dat wij bij RODI Media natuurlijk nog veel meer te bieden hebben dan alleen drukwerk." Veel klanten zijn blij dat zij op één adres terecht kunnen voor al hun reclame-uitingen.

Met René Blok op de afdeling Perfect Drukwerk heeft RODI Media een ervaringsdeskundige in huis die met zijn uitgebreide kennis en ervaring alle vragen kan beantwoorden èn nog altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. "Zo ben ik altijd in staat om goed mee te denken met de klanten", zegt Blok. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Perfect Drukwerk? Kijk dan eens op de website www.perfectdrukwerk.nl of kom langs aan de Energieweg 3 in Delft.