Afbeelding

De Marktsjop Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 43, Jaargang 22 |

DELFT – De Marktsjop, een begrip in de Delftse binnenstad, gaat de deuren sluiten. Om dit en de bijbehorende opheffingsuitverkoop ook voor passanten niet ongemerkt voorbij te laten gaan, liet eigenaar Mart Verhagen bij RODI reclame & belettering een opvallend bord maken.

Hierop valt van kilometers afstand te lezen dat de Marktsjop een opheffingsleegverkoop heeft. “Ook toen we met onze winkel in Pijnacker een opheffingsuitverkoop hadden, lieten we door RODI zulke borden maken”, geeft Mart aan. “Dat is toen best bevallen. Het viel iedereen op. Ook nu ben ik weer dik tevreden over het werk van RODI, ze zien er weer netjes uit.”


Mart Verhagen werkt al ruim vijftig jaar als zelfstandig ondernemer en heeft 29 jaar met de Marktsjop aan de Oude Langendijk 17 gezeten. Hij is adverteerder van het eerste uur in de krant Delft op Zondag, onderdeel van RODI Media. Dus liet hij ook z’n reclame-uitingen rond de opheffingsleegverkoop door RODI Media verzorgen.


Verhagen en zijn collega’s werden de afgelopen week overspoeld door warme reacties van klanten die het jammer vinden dat de Markstjop ermee ophoudt. Verhagen is echter 68 lentes jong, wil zijn tijd anders gaan besteden en heeft geen opvolger kunnen vinden. Komende tijd kunnen klanten er nog terecht. Als de winkel en het magazijn leeg zijn verkocht is, is de Marktsjop helaas voltooid verleden tijd…
Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12