Leo Bormans geeft 25 januari in Delft een lezing.
Leo Bormans geeft 25 januari in Delft een lezing.

Leo Bormans geeft lezing in Delft

Algemeen

Leo Bormans, onder meer bekend van het grote Geluksonderzoek, gaat woensdag 25 januari voor medewerkers en ouders van leerlingen van de Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. (SCO Delft e.o.) een lezing verzorgen met als thema: Gelukkige kinderen dankzij gelukkige leraren en gelukkige ouders.

Leo Bormans is een succesvol spreker en adviseur van regeringen, universiteiten en leraren  over heel de wereld. Hij geeft workshops en lezingen voor kleine groepen en grote zalen. Daarbij gaat bijzondere aandacht naar dat deeltje van geluk en levenskwaliteit dat 'maakbaar' is bij individuen, in teams en op scholen.

In de lezing neemt hij zijn publiek op een verrassende manier mee naar de kern van geluk en een positieve levensstijl. Met concrete tips die bijdragen tot een wereld van geluk, voor onszelf en voor anderen. Actief optimisme draagt bij tot meer succes, welbevinden, gezondheid, vriendschap en betere keuzes. Optimisme en hoopvol handelen kun je, volgens Bormans, gewoon leren.

Geluksambassadeur Leo Bormans uit Vlaanderen is de auteur van internationale bestsellers als 'The World Book of Happiness' en 'The World Book of Hope'. Hij reist de wereld over met een missie en is ook in Nederland een graag geziene gast in talrijke televisieprogramma's zoals RTL Late Night., De Wereld Draait Door en onlangs in Witteman op zoek naar geluk.

Leo Bormans is ook onderwijsexpert. Hij werkte meer dan 20 jaar voor het Vlaams Ministerie van Onderwijs aan een grootschalig project rond positief onderwijs. Hij heeft een inspirerende boodschap voor ons allemaal over individueel geluk voor docenten en ouders, prioriteiten in opvoeding en onderwijs en levenskwaliteit van leerlingen. Zijn inzichten zijn gebouwd op wetenschappelijk en internationaal onderzoek. Bormans geeft maar een beperkt aantal lezingen in Nederland. Steeds weer zijn de reacties van zijn publiek enorm positief.