Bakker van Roon met één van de duizend speculaaspoppen die hij voor de dames van SEP mag maken. Rechts Donna Kunz van SEP.
Bakker van Roon met één van de duizend speculaaspoppen die hij voor de dames van SEP mag maken. Rechts Donna Kunz van SEP.

Dames van SEP maken bakker Van Roon helemaal gek

Algemeen

Of de bakker een paar speculaaspoppen wilde maken zodat de SEP-dames die op de club konden verkopen om zo nieuwe trainingspakken te bekostigen... Natuurlijk wilde de bakker dat, want hoe kon hij die lieve glimlach weigeren?

De actie blijkt onverwacht een groot succes. Bakker Van Roon heeft het er maar druk mee, want de verwachting is dat er ruim 1000 (!) speculaaspoppen worden verkocht. En dat is toch wel iets meer dan hij aanvankelijk had verwacht...

Bij gebrek aan sponsoring, een heikel punt voor kleine amateurclubs, namen de dames het heft in eigen hand. Met succes. Naast de speculaasactie organiseren de dames namelijk in samenwerking met lokale telers, slager, visboer, supermarkten én horecagelegenheid BAR/BAAR op maandag 14 november een benefietavond. Tijdens deze uitverkochte avond worden gasten getrakteerd op een driegangenmenu terwijl ze genieten van live-entertainment.

Na de winterstop lopen de meiden van SEP er dus weer uniform bij. En dat de ambities ver reiken blijkt wel uit hun volgende doel: maatpakken voor iedereen!