Afbeelding

Geen voetballende miljonairs, maar leden van dvv Delft op voetbalplaatjes

Algemeen

Editie: Week 47, Jaargang 22 |

Woensdagavond werd het startschot gegeven voor een periode van zes weken waarin klanten van Jumbo Buitenhof voetbalplaatjes van dvv Delft bij hun boodschappen krijgen.

DELFT – Voetbalplaatjes waren er al in de tijd dat mannen van staal en met snorren tegen een bruine bal met veter schopten. En ook in de huidige tijd, waarin ballen glimmend wit en de kicksen felgekleurd zijn, kunnen we nog voetbalplaatjes plakken.

Sinds afgelopen woensdag prijken gezichten van de leden van dvv Delft op de stickers. Wie de komende zes weken boodschappen doet bij Jumbo Buitenhof, krijgt hierbij voetbalplaatjes van dvv Delft cadeau. De vereniging en Jumbo Buitenhof hebben deze actie opgezet vanwege het 100-jarig jubileum van dvv Delft. Het resultaat mag er zijn. “Het ziet er allemaal fantastisch uit, het is geweldig”, reageert Ries van Dam, voorzitter van Delft. “Ik ben blij dat we dit hebben kunnen organiseren. We hopen de vereniging ermee te kunnen promoten.”

Voor alle spelers van Delft is het leuk om zelf eens op zo’n voetbalplaatje te mogen staan. En misschien wel die ene speler te worden die iedereen vier keer dubbel heeft. “Maar”, voegt Van Dam eraan toe, “deze plaatjes zijn zonder meer voor ieder kind leuk om te sparen. Voor veel Delftenaren zullen er bekenden in het album staan.” Ook voor Ries van Dam is – net als voor de rest van het bestuur – een plekje in het album gereserveerd. “De familie Van Dam doet voortaan dus boodschappen bij Jumbo Buitenhof”, lacht hij.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12