Afbeelding

HuisKinesis tijdens de Fotoweek

Algemeen

Editie: Week 37, Jaargang 20 |

Tijdens de Fotoweek is bij HuisKinesis onder andere de expositie The Best of Afdeling 11 te zien.

DELFT – Tien dagen lang staat heel Nederland in het teken van fotografie. Van 20 tot en met 29 september is het namelijk Fotoweek. Tijdens deze week is er van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt.
Samen met fotografen (professionals en amateurs), fotoclubs, musea, fotowinkels, bibliotheken en boekhandels worden activiteiten in het hele land georganiseerd. Het thema van dit jaar is 'Kijk! Mijn familie'. Want we zetten nu eenmaal graag onze dierbaren op de foto en bladeren allemaal weleens met heimwee door onze oude familiealbums, op zoek naar die ene foto van opa. Ook HuisKinesis en Fotoclub FC59 organiseren deze week tal van activiteiten. Bij HuisKinesis is van 6 september tot 19 oktober de expositie ‘The Best of Afdeling 11’ te zien. De gezamenlijke fotoclubs van ZuidHolland-Noord tonen het beste fotowerk gemaakt in 2012. De reguliere openingstijden van HuisKinesis in de Voorstraat 86 zijn op vrijdag- en zaterdagmiddag.
Tijdens de Fotoweek zelf is HuisKinesis alle middagen geopend en ‘bespreken’ de leden de getoonde foto’s met bezoekers, zoals dat tijdens de clubavonden gebruikelijk is. De entree is gratis. ‘Op de Foto’ - op afspraak is het mogelijk een ‘mooi klassiek portret’ te laten maken, dit is mogelijk op zondag 22 en zaterdag 28 september. Meld uw komst door middel van het contactformulier op de site van HuisKinesis. ‘Zelf Fotograferen’ - het centrum van Delft is zeer fotogeniek. HuisKinesis maakt voor u als bezoeker een ‘FotoRondwandeling’ langs fotogenieke plekken. Die tocht voert u zeker langs het Vermeercentrum. De beschrijving van de route is voor 1 euro te koop in HuisKinesis. ‘Presentaties’ - maandag en vrijdagavond worden in HuisKinesis presentaties gepland met onderwerp ‘Portret- en ReisFotografie’ Inspirerend & informatief! een leuk avondje Fotografie... de avond is van 20.00 tot 22.30 uur. De kosten zijn 10 euro inclusief koffie of thee. Meer informatie op de website van HuisKinesis. Kortom… volop Fotografie tijdens de Fotoweek in Delft! Kijk voor meer informatie op www.huiskinesis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12