Afbeelding

Uniek kijkje in de muzikale keuken van Camerata Delft

Algemeen

DELFT - Camerata Delft presenteert zondag 20 juni vanaf 20.15 uur het grensverleggende programma ‘Uit Alle Streken’. Met barokmuziek uit verschillende windstreken verkennen en verleggen de strijkers van Camerata Delft in de Oud-Katholieke Kerk aan de Bagijnhof 21 in Delft hun grenzen.

Camerata Delft, bestaande uit ervaren en bevlogen beroepsmusici, werd onlangs door burgemeester Bas Verkerk ‘een icoon voor Delft’ genoemd. Het ensemble gaf al diverse succesvolle concertseries. Samen met barokspecialist Johannes Leertouwer hebben de musici dit programma nu aangegrepen om hun speelstijl verder te verdiepen en te onderzoeken. Het concert 'Uit alle Streken' wordt vooraf gegaan door een presentatie van dit proces. Johannes Leertouwer laat dan aan de hand van live-voorbeelden zien hoe speciale strijkstokken en gemaakte keuzes invloed hebben op de specifieke klank van het ensemble. Dat biedt het publiek een unieke kijk in de keuken van het ensemblespel. Na de pauze speelt Camerata Delft muziek van onder anderen Antonio Vivaldi, Henry Purcell, Johann Sebastian Bach en François Couperin. 

Kaarten kosten 15 euro en zijn te reserveren via het e-mailadres reserveren@cameratadelft.nl of via telefoonnummer 06 - 20 32 87 00. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Dol’s Muziekhandel in de Choorstraat 32 in Delft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12