Ervaar een laatste legendarisch optreden van Alexander O’Neal
Ervaar een laatste legendarisch optreden van Alexander O’Neal

Win kaarten voor Alexander O’Neal

Algemeen

AMSTERDAM - Ervaar een laatste legendarisch optreden van Alexander O’Neal tijdens zijn Farewell Tour ‘Time to Say Goodbye’ in Amsterdam!

Op dinsdag 14 mei zal de onvergetelijke soulartiest Alexander O’Neal een laatste optreden geven in zijn geliefde Amsterdam tijdens zijn langverwachte Farewell Tour. Het iconische evenement vindt plaats in de bruisende discotheek Escape Venue.

Reis
Alexander O’Neal, bekend om zijn tijdloze hits en ongeëvenaarde podiumprésence, belooft het publiek mee te nemen op een muzikale reis vol soul en emotie. Dit is dé kans om getuige te zijn van een meesterlijke live-performance van een ware legende in de muziekwereld.

Farewell Tour
Time to Say Goodbye neemt het publiek mee op een reis door zijn carrière met nooit eerder vertoonde foto’s, getuigenissen en eerbetonen, allemaal op de melodie van Alex’ meest geliefde nummers uit zijn legendarische repertoire, waaronder ‘Criticize’, ‘Fake’ en ‘If You Were Here Tonight’. Hij wordt begeleid door zijn fantastische negenkoppige live band.

DJ’s
De avond zal worden opgeluisterd door de getalenteerde DJ’s Orlando (The Challenge) en Evert (Flora Palace) die zorgen voor de perfecte sfeer om de soulvolle klanken van Alexander O’Neal te omarmen en te genieten van een onvergetelijke avond.

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen drie keer twee kaarten weggeven voor dit concert van de Farewell Tour. Wat je moet doen om kans te maken? Mail naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en noem daarin een hit van Alexander O’Neal. De winnaars krijgen vanzelf bericht.