Maak een mooie tekening en stuur deze op!
Maak een mooie tekening en stuur deze op!

Win kaarten voor Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest

Algemeen

ZOETERMEER - Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar tijdens de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien & Teun zijn bekend van onder meer hun eigen themapark ‘Avonturenboerderij Molenwaard’, twee succesvolle bioscoopfilms en zijn in november en december 2023 opnieuw te zien in het theater bij jou in de buurt. 

In dit avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. En jij kunt er bij zijn! We geven namelijk gratis kaarten weg.

Avontuur
Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten…

Win kaarten!
Beleef samen met Fien en Teun dit gezellige, vrolijke Sinterklaasavontuur! Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee tickets weggeven voor de voorstelling op 19 november in het Stadstheater Zoetermeer. Wat je moet doen om kans te maken? Maak een leuke tekening van Fien & Teun, scan de tekening in en stuur deze naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl

Tijdstip
We willen natuurlijk ook weten op welk tijdstip jij naar de voorstelling wilt gaan. Je hebt de keuze uit de voorstelling van 13.30 uur en die van 16.00 uur.