Afbeelding

SeniorWeb geeft cursus Android Smartphone èn zoekt docenten

Algemeen

Op de donderdagmiddagen 4 en 18 april verzorgen enthousiaste vrijwilligers van SeniorWeb Delft de 2-delige cursus “Mijn Android Smartphone”, bedoeld voor iedereen die GEEN iPhone gebruikt. Weet jij nog niet zo goed hoe alles werkt? Of wat al die leuke dingen zijn die anderen op hun smartphone doen? Met deze cursus kom je daar achter. 

De eerste middag gaat over veilig met het apparaat werken en het aan je persoonlijke voorkeur aanpassen. De belangrijkste apps voor bellen, appen, internetten en navigeren worden besproken. De tweede middag worden meer toepassingen behandeld, waarbij de wensen van de cursisten worden meegenomen.

Informatie over locatie, tijden en kosten is te vinden op www.seniorweb.nl/delft. Vragen en aanmelden via 06-51919303 en seniorweb.delft@gmail.com.

Docenten gezocht
SeniorWeb Delft zoekt nieuwe docenten m/v. Ben je op de hoogte van het dagelijks gebruik van laptop, tablet en/of smartphone en actuele apps? Vind je het leuk om jouw kennis met anderen te delen? Meld je aan als docent via seniorweb.delft@gmail.com.