Afbeelding

SeniorWeb Delft geeft cursussen en zoekt docenten

Algemeen

Ook in 2024 verzorgen de enthousiaste vrijwilligers van SeniorWeb Delft weer interessante cursussen over allerlei onderwerpen rond PC, laptop, tablet en smartphone. En ze zoeken versterking! 

Centraal bij Seniorweb Delft staan cursussen van 1 tot 4 dagdelen van ca. 2 uur tegen kostprijs in ons eigen leercentrum. Plus de populaire gratis inloopspreekuren in DOK Centrum. 

Het gaat altijd over het veilig, dagelijks gebruik van laptop, tablet en smartphone plus de vele programma’s en apps die daarvoor bestaan. Onderwerpen die op heldere manier en rustig tempo worden uitgelegd door betrokken vrijwilligers. Het totale aanbod is te vinden opwww.seniorweb.nl/delft. 

Docenten
SeniorWeb Delft zoekt nieuwe docenten m/v. Ben je op de hoogte van het dagelijks gebruik van laptop, tablet en/of smartphone plus bepaalde programma’s en apps? Vind je het leuk om jouw kennis via een door jou gegeven workshop of cursus met anderen te delen?

Contact
Neem dan via e-mail seniorweb.delft@gmail.com contact op om te zien wat jij en SeniorWeb voor elkaar kunnen betekenen. Meer informatie is te vinden op www.seniorweb.nl.