Afbeelding

Delft Art Sale tijdens Pasen

Algemeen

Pasen staat niet alleen voor nieuw leven, maar ook voor het herrijzen en het uitdragen van Delftse kunst. Waar Grootmeesters zoals Vermeer, de Hooch en Fabritius ons zijn voorgegaan, zetten de hedendaagse kunstenaars uit Delft de passie voort.

Tijn Noordenbos organiseert tijdens de Paasdagen “Delft Art Sale” in het historische gebouw van de Sigarenfabriek uit 1875 in het oude centrum van Delft, verscholen in een smal steegje naast de winkel van Verkade en Jacues aan de Brabantse Turfmarkt 75a.
Elf Delftse kunstenaars exposeren hun meesterwerken variërend van fotografie, beeldhouwkunst, schilderkunst, keramiek, grafische vormgeving tot tekenkunst.
Tijdens de opening op zaterdag 30 maart, de avond voor Pasen, zal om 17.00 uur dit kunstevenement muzikaal tot leven gebracht worden. Onder het genot van livemuziek en een drankje kan je komen kennismaken met de kunstenaars en hun werk.
Op beide Paasdagen zijn tussen 12.00 uur en 17.00 uur de kunstwerken niet alleen te bewonderen maar ook te koop indien je na de Delft Art Sale Expositie van de kunst wil blijven genieten.