Het pand van EDA de Heus op bedrijventerrein SchieOevers.
Het pand van EDA de Heus op bedrijventerrein SchieOevers.

Autobedrijf EDA de Heus BV: uw partner in mobiliteit

advertenties

DELFT – EDA de Heus is een universeel autobedrijf dat onderdeel uitmaakt van Bosch Car Service. Het bedrijf staat onder leiding van Aad van Winden en de werkplaats wordt geleid door Paul van Winden.

"Met tien medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan de kwaliteit en eisen die onze klanten van ons bedrijf verwachten!", zegt Aad van Winden. Bosch Car Service, dat is een garantie voor de beste kwaliteit. In de werkplaats wordt namelijk gewerkt met louter onderdelen van A-merken. Bovendien is alle apparatuur van Bosch dermate goed, zodat de garantieregelingen ruimschoots kunnen worden gewaarborgd. "Onze speerpunten zijn verder, dat de korte lijnen naar onze leveranciers èn klanten voor een adequate afhandeling zorgen", legt Aad van Winden uit. "En niet minder belangrijk, we geven altijd duidelijkheid in noodzaak en kosten van de betreffende reparaties."
In de werkplaats van EDA de Heus worden allerhande reparaties en onderhoud uitgevoerd aan alle merken auto's van zowel particulieren als bedrijven. Uitlijnen vindt plaats met de modernste apparatuur, zelfs voor collega auto- en schadebedrijven. "Ook doen we vanzelfsprekend de APK voor particulieren, leasemaatschappijen en collega-bedrijven", legt Van Winden uit. "De diensten in de werkplaats omvatten verder de aircoservice en de bandenservice, inclusief de zomer- en winterbandenwissel."
Inclusief mogelijkheid van opslag bandenset. Zeer specifiek voor Delft en omstreken is er GlasGarage Delft en uiteraard heeft EDA de Heus een prima verkoopafdeling.

EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl / info@edaheus.nl

Afbeelding