Chef-werkplaats Paul van Winden met naast hem één van de monteurs van universeel autobedrijf EDA de Heus.
Chef-werkplaats Paul van Winden met naast hem één van de monteurs van universeel autobedrijf EDA de Heus.

De werkplaats van EDA de Heus: Paul van Winden zwaait er de scepter

advertenties

DELFT – Iedereen kent EDA de Heus als een modern universeel autobedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.

Niet lang geleden vierde dit bedrijf het vijftigjarig jubileum. Al die jaren een uiterst herkenbaar en betrouwbaar adres. Niet alleen voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto´s, maar ook voor specifieke zoekopdrachten, onderhoud en reparaties, APK, aircoservice en glasherstel/GlasGarage Delft. Die laatste vijf werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats, die onder leiding staat van Paul van Winden. Onder hem staat een voorman en daaronder werken vijf monteurs aan de auto´s die binnen komen. "De voorman stuurt de monteurs aan", zegt Paul. "Zelf houd ik me bezig met de klanten, de dag- en weekplanning. Wat moet er gebeuren aan de auto, wat kan eventueel in een iets later stadium uitgevoerd worden en natuurlijk moeten ook de kosten besproken en uitgelegd worden. Mijn streven is de klant optimaal te adviseren, en te zorgen dat de klant met een goed gevoel, tevreden en zorgeloos kan blijven rijden. Elke dag doen onze monteurs vijf beurten en nog eens vijf klussen er bij." Paul van Winden werkt sinds 1988 bij EDA de Heus. Hij begon er op zestienjarige leeftijd.
Meteen vanaf de LTS, ging hij – toen nog onder leiding van Gerard de Heus – aan de slag. "Doorgeleerd voor tweede en eerste autotechnicus, daarna APK Keurmeester en vervolgens Leermeester. En jaarlijks volg ik diverse cursussen via Bosch, om op de hoogte te blijven van de moderne automobiel", zegt hij. "Regelmatig begeleid en beoordeel ik dan ook stagiairs." Er is de laatste jaren best wel veel veranderd. Sinds een aantal jaren heeft hij de volledige eindverantwoording om de werkplaats volledig naar zijn eigen inzicht in te richten en aan te sturen. "Het aansturen van de jongens in de werkplaats, om ze bewust te maken van de mogelijkheden en onmogelijkheden vind ik echt een prachtige uitdaging. Iedereen proberen op een zo efficiënt mogelijke manier te laten functioneren, zoveel mogelijk plezier in het werk te laten houden, zie ik als ultieme uitdaging. Ik ben al bijna dertig jaar in dienst bij EDA de Heus, ik ben nog lang niet klaar en zie zat mogelijkheden waaruit ik de komende jaren nog voldoende energie kan halen! Wij proberen altijd vooruit te blijven kijken, zodat het bedrijf niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst een mooi en vooruitstrevend bedrijf zal blijven!" In de werkplaats van EDA de Heus wordt onderhoud uitgevoerd aan alle merken auto´s. Ook allerhande reparaties worden uitgevoerd en storingen worden verholpen. Als Bosch Car Service autobedrijf is alle apparatuur en kennis aanwezig om volgens de hoogste kwaliteitseisen te repareren. Altijd wordt er gekeken naar de fabrieksspecificaties, dus altijd is duidelijk wanneer en welk onderhoud er nodig is. Losse APK-keuringen en uiteraard is ook airco-onderhoud mogelijk, alsmede aircoservice. "De remmen worden hier feilloos nagekeken en op bandengebied is de snelle bandenwissel van zomer naar winter en omgekeerd mogelijk. Maar ook het uitlijnen gebeurt hier met de meest moderne geavanceerde apparatuur!
Ook het onderdeel GlasGarage van EDA de Heus wordt door Paul van Winden aangestuurd. Een sterretje of grotere schade aan de voorruit, wel of niet verzekerd, altijd snel en vakkundig afgewikkeld! In de werkplaats van EDA de Heus is dit euvel snel verholpen. Kom dus eens langs en laat u over van alles en nog wat informeren door Paul van Winden of één van zijn collega´s.

EDA de Heus
Schieweg 63
2627 AT Delft
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl