Bedienend personeel is geheel in country-outfit gekleed.
Bedienend personeel is geheel in country-outfit gekleed.

Pannenkoek in Western stijl bij Howdy's

advertenties

Bij binnenkomst in Howdy's Pannenkoek Saloon, direct boven Event- & Partycentrum het Witte Paard, zie je in één oogopslag dat het prachtig en volledig in Country & Western stijl is ingericht.

Het restaurant is al sinds de opening in 2002 een doorslaand succes. Voor de kleintjes en de opgroeiende jeugd is het er fantastisch, maar ook voor ouderen. De menu's zijn behoorlijk uitgebreid. Voor iedereen is er wel iets bij. Elke maand is er een nieuwe maandpannenkoek en een leuke bijbehorende actie. Zo blijft Howdy's Pannenkoeken Saloon altijd vernieuwen. Op de woensdag- en zaterdagmiddag worden er vaak kinderfeestjes georganiseerd, waarbij mascotte Howdy, net als in het weekend, even langskomt. In het restaurant hoor je de klanken van country-muziek, wat de sfeer onmiskenbaar bepaalt. Maar niet alleen de muziek en de inrichting bepalen de sfeer. Ook het feit dat we een open keuken hebben waardoor de geur van pannenkoeken je direct tegemoet treedt. Ouders, maar vooral kinderen vinden het fantastisch om de koks aan het werk te zien. Zij maken er een echte show van. De vlammen en het omhoog gooien van de pannenkoeken is een enorme attractie. In 2005 is het aantal zitplaatsen al uitgebreid van 180 naar 240 stuks
Kom gerust eens langs aan de Gildeweg 2 in Nootdorp en ervaar zelf hoe leuk en enerverend een etentje bij Howdy's is. Al sinds 2005 beschikt het restaurant over 240 zitplaatsen, dus er is genoeg plek - en lekkers - voor iedereen.
Kijk voor meer informatie www.howdys.nl of kom gezellig langs.