Qualityfloor & Van Baarle vloeren biedt het totaalpakket van vloeren aan.
Qualityfloor & Van Baarle vloeren biedt het totaalpakket van vloeren aan.

Qualityfloor & Van Baarle vloeren: het adres voor al uw vloerwensen

advertenties

Bijna een jaar geleden is Van Baarle vloeren verhuisd van de Buitenwatersloot naar de Groothandelsweg 15 in Delfgauw. Volgens Anne van Baarle, die in de showroom klanten adviseert, is dit een goede beslissing geweest.

"We kunnen onze klanten nu een totaalpakket van vloeren aanbieden. Naast onze Marmoleum, PVC stroken en Vinyl vloeren bieden wij nu ook kunststof gietvloeren en de stoere Leef Beton vloeren aan. We merken dat klanten deze verbreding van ons assortiment erg prettig vinden. Zo hebben wij al voor behoorlijk wat klanten het hele huis voorzien van vloeren. Het komt vaak voor dat mensen beneden een kunststof gietvloer of Leef Beton kiezen, boven Vinyl of PVC stroken en op de trap een Marmoleum."
"De meeste klanten vinden het erg prettig om een aanspreekpunt te hebben voor alle vloerbedekking in hun woning," zegt Anne van Baarle. "Doordat wij de werkzaamheden combineren zijn klanten bovendien voordeliger uit dan dat ze zouden kiezen voor verschillende vloerenlegbedrijven en kunnen ze sneller terug de woning in."
Ook Ab van Etten, directeur van Qualityfloor en Van Baarle vloeren, is erg tevreden over de samensmelting tussen de twee Delftse bedrijven. "Het totaalpakket dat wij aanbieden is uniek in de regio," zegt van Etten. "Wij proberen klanten zo persoonlijk mogelijk te helpen met hun keuze. Na aankoop blijft de verkoopadviseur het aanspreekpunt tijdens het leggen van de vloer, zodat afspraken die tijdens het verkoopgesprek zijn gemaakt, ook worden uitgevoerd. Bovendien werken wij met eigen, vakbekwame vloerenleggers, waardoor we de kwaliteit die wij beloven ook waarmaken."
Volgens Van Etten is goede service en kwaliteit de kracht van Qualityfloor en Van Baarle Vloeren. "Wij werken alleen met producten van betrouwbare leveranciers die achter hun product staan. Zeker bij gietvloeren is dat van essentieel belang. Andere bedrijven brengen nog weleens verkleurende gietvloeren bij mensen thuis aan, waardoor de gietvloer langzaam vergeelt. Wij werken bij particulieren alleen met alifatische gietvloeren. Deze vloeren vergelen niet en behouden hun mooie uitstraling.
Komende tijd is er een mooie actie: Bij bestelling van 40 m² vloerafwerking een tegoed bon van 150 euro voor uw inrichting, die te besteden is bij Seven Days.
Bent u benieuwd geworden naar de eindeloze mogelijkheden op het gebied van vloeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Op www.qualityfloor.nl kunt u terecht voor de openingstijden en meer informatie over onze vloeren.